Hier vind je de Sinterklaascollectie van Hartjeperpost.nl

Dag Sinterklaasje, dag hoor!

Het zit er weer op, Sinterklaas heeft zijn verjaardag uitgebreid in Nederland gevierd en is inmiddels weer terug in Spanje. Wil je toch nog een aantal Sintartikelen op de kop tikken? Dat kan! Want voor nu blijft de collectie nog even online staan. Op deze pagina vind je alles wat jij nodig hebt om alle cadeautjes, gedichtjes en surprises helemaal Sintproof te maken!

Op deze pagina vind je inpakpapier(sluit)stickerscadeaulabels(cadeau)zakjes en nog veel meer leuks! Mocht je tóch niet genoeg hebben aan de diverse stickers en cadeauzakjes op deze pagina, neem dan ook zeker even een kijkje in ons standaardassortiment! Ook daar vind je een aantal pareltjes die ook helemaal geschikt zijn voor de Decembermaand!

 

Sorteer op
 • 15 stickers

  Stickervel 'Sint' wit-zwart-goudfolie
  Stickervel 'Sint' wit-zwart-goudfolie

  Dit feestelijke stickervel bevat maar liefst 15 verschillende sintstickers! De (sluit)stickers hebben een doorsnede van 3,5 cm en sommigen worden gebruikt als naamsticker.

  € 1,00
 • per 3 stuks

  Staf van Sinterklaas (set van 3)
  Staf van Sinterklaas (set van 3)

  De goudkleurige staf van Sinterklaas in mini-formaat als cadeaudecoratie voor aan jouw sintcadeau. Deze stafjes van 7x2 cm worden per drie stuks verkocht.

  € 1,00
 • per stuk

  Cadeauhanger 'Sinterklaas'
  Cadeauhanger 'Sinterklaas'

  Een geluksinterklaasje voor aan een schoencadeautje, sintgedicht of gewoon leuk voor aan een kaartje? Dan is dit houten gelukspoppetje in de vorm van de Sint precies wat je zoekt!

  € 0,40
 • per vijf stuks

  Sluitstickers 'Voor:' (set van 5)
  Sluitstickers 'Voor:' (set van 5)

  Een set van vijf kleurrijke Sint-sluitstickers met ruimte om een naam te schrijven. Het formaat van de stickers is Ø 4 cm.

  € 0,30
 • per vier stuks

  Sluitstickers 'Sintpostzegels' (set van 4)
  Sluitstickers 'Sintpostzegels' (set van 4)

  Speciale post vanuit Spanje met deze postzegelstickers van de Sint! Het formaat van de stickers is 5x5 cm.

  € 0,30
 • per vijf stuks

  Sluitstickers 'Groetjes & Liefs, de Sint' (set van 5)
  Sluitstickers 'Groetjes & Liefs, de Sint' (set van 5)

  Een set van vijf kleurrijke Sint-sluitstickers met groetjes en liefs van de Sint en zijn Piet. Het formaat van de stickers is Ø 4 cm.

  € 0,30
 • per vijf stuks

  Sluitstickers 'Sint' kleur (set van 5)
  Sluitstickers 'Sint' kleur (set van 5)

  Deze set van vijf witte ronde, met goudfolie afgewerkte (sluit)stickers met daarop de tekst 'van Sint voor:' zijn ideaal om een sintcadeautje mee af te maken! De stickers zijn goed beschrijfbaar. Formaat: Ø 5 cm.

  € 0,30
 • per twee stuks

  Sluitsticker 'SINT' (set van 2)
  Sluitsticker 'SINT' (set van 2)

  Set van twee ronde (sluit)stickers met daarop in felgekleurde chocoladeletters 'SINT'. De stickers zijn mooi afgewerkt met goudfolie. Het formaat van de sticker is Ø5,5cm.

  € 0,12
 • per twee stuks

  Sluitsticker 'Dansende Sinterklaas' (set van 2)
  Sluitsticker 'Dansende Sinterklaas' (set van 2)

  Set van twee ronde (sluit)stickers met daarop een dansende en zwaaiende Sint. De stickers zijn afgewerkt met goudfolie en als naamsticker te gebruiken, want op de stickers staat 'Voor:'. Het formaat van de sticker is Ø 5,5cm.

  € 0,12
 • Sluitsticker 'Naamsticker Sint en Piet'
  Sluitsticker 'Naamsticker Sint en Piet'

  Deze witte (sluit)sticker is ideaal als naamsticker op een Sintcadeau! De sticker is versierd met sterretjes gedrukt in goudfolie. Het formaat van de sticker is Ø 4cm.

  € 0,06
 • Sluitsticker 'Liefs, Ozosnel'
  Sluitsticker 'Liefs, Ozosnel'

  Deze rechthoekige witte sticker, met daarop een wortel en de tekst 'Liefs, Ozosnel' gedrukt in zwarte letters. De sticker is voorzien van een licht glanslaagje. Het formaat van de sticker is 6 x 3 cm.

  € 0,06
 • Sluitsticker 'Sint' goud
  Sluitsticker 'Sint' goud

  Deze witte ronde, met goudfolie afgewerkte (sluit)sticker met daarop de tekst 'van Sint voor:' is ideaal om een sintcadeautje mee af te maken! De sticker is goed beschrijfbaar. Formaat: Ø 5 cm.

  € 0,06
 • Sluitsticker 'Liefs, Sinterklaas'
  Sluitsticker 'Liefs, Sinterklaas'

  'Liefs, Sinterklaas' op een witte, ronde sluitsticker. Ook is de staf van de Sint gedrukt in goudfolie. Het formaat van de sticker is Ø 4cm en wordt per stuk verkocht.

  € 0,06
 • Sluitsticker 'Wie zoet is krijgt lekkers'
  Sluitsticker 'Wie zoet is krijgt lekkers'

  'Wie zoet is krijgt lekkers', krijg jij al trek? Deze witte ronde sticker is Ø 4cm en is afgewerkt met goudfolie. Als je goed kijkt is de achtergrond voorzien van Sint's kruidnoten!

  € 0,06
 • Cadeaulabel 'Sint op het dak'
  Cadeaulabel 'Sint op het dak'

  Op zoek naar een goed beschrijfbaar (cadeau)label om aan jouw cadeautje of gedichtje te hangen? Dit label 'Sint op het dak' is gemaakt van stevig kraftpapierkarton. De afmeting van het label is 7x4 cm.

  € 0,10
 • Cadeaulabel 'Sint en Piet'
  Cadeaulabel 'Sint en Piet'

  Op zoek naar een goed beschrijfbaar (cadeau)label om aan jouw cadeautje of gedichtje te hangen? Dit label 'Sint en Piet' is gemaakt van stevig wit karton. De afmeting van het label is 7x4 cm.

  € 0,10
 • 30 x 200 cm

  Cadeaupapier 'Sint' (30x200 cm)
  Cadeaupapier 'Sint' (30x200 cm)

  80 grams FSC-cadeaupapier, bedrukt met sintattributen zoals snoepjes, gebouwen, de stoomboot en natuurlijk de Sint himself!

  € 1,50
 • Cadeauzakje 'Sintliedje' wit-zwart (17x25cm)
  Cadeauzakje 'Sintliedje' wit-zwart (17x25cm)

  Dit 17x25cm zakje is gemaakt van wit FSC-papier met een goudkleurige opdruk van sinterklaasliedjes en andere illustraties die bij het Sintfeest horen. De binnenzijde van het zakje is zwartkleurig met dezelfde gouden opdruk.

  € 0,25
 • Cadeauzakje 'Sintliedje' zwart-wit (12x19cm)
  Cadeauzakje 'Sintliedje' zwart-wit (12x19cm)

  Dit cadeauzakje is gemaakt van zwart FSC-papier met een goudkleurige opdruk van sinterklaasliedjes en andere illustraties die bij het Sintfeest horen. De binnenzijde van het zakje is wit en met dezelfde gouden opdruk.

  € 0,20
 • Cadeauzakje 'Sint' kraft (14x8x26 cm met blokbodem)
  Cadeauzakje 'Sint' kraft (14x8x26 cm met blokbodem)

  Dit (cadeau)zakje met blokbodem is ideaal voor wat grotere cadeautjes en is gemaakt van 70 grams kraftpapier. Plak dit (cadeau)zakje dicht met een leuke sluitsticker of gebruik een lintje om het zakje te sluiten. F: 14x8x26 cm.

  € 0,50
Sorteer op
© 2021 - 2023 Hartjeperpost | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel