Hier vind je de Kerstcollectie van Hartjeperpost.nl

It's the most wonderful time of the year!

Jaja, we zitten er middenin: de decembermaand! Een maand vol lichtjes, gezelligheid en.. cadeautjes! Nog een paar dagen en dan zitten we met z'n allen gezellig aan het kerstdiner. Ben jij al helemaal voorbereid? Nee? Dan vind je hier op deze pagina onze aller-allerlaatste kerstcollectie. Want helaas, aan het einde van dit kalenderjaar sluit Hartjeperpost.nl haar deuren.. Maar niet getreurd, we gaan er totdat de laatste noot van de nummer 1 van de Radio2 Top2000 heeft geklonken nog een heel mooi feestje van maken. Een feestje door de brievenbus!

En een feestje onder de Kerstboom, want in onze kerstcollectie vind je naast (sluit)stickers, (cadeau)zakjes en andere cadeauversiering ook onder meer onze eigen kerstkaarten: vijf mooie ansichtkaarten voor al jouw kerstwensen aan mensen die je liefhebt. Ben je meer op zoek naar een niet-traditionele kerstkaart? Bekijk dan eens de toffe lichtjeskaarten van het Duitse merk 'Edition Gollong'. Deze kaarten zijn zo bijzonder, omdat ze bij het openvouwen veranderen in vierkante adventkalenders. Benieuwd hoe en wat? Je vindt ze achteraan het artikeloverzicht.

Neem ook zeker even een kijkje in ons standaardassortiment (sluit)stickers en cadeauzakjes, want ook daar vind je een aantal pareltjes die uitstekend geschikt zijn voor de feestdagen! Denk bijvoorbeeld aan deze stickers: dit 'cadeautje voor jou of dit 'pakje vol geluk'. Of deze cadeauzakjes: deze zilver-gouden of deze met chique gouden accenten. Hartstikke geschikt voor de Kerst met een gouden randje, toch?!

 

 

Sorteer op
per pagina
Sorteer op
per pagina
© 2021 - 2023 Hartjeperpost | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel