Brievenbuscadeau samenstellen bij Hartjeperpost

Op deze pagina vind je het vernieuwde brievenbuscadeaupakketjesassortiment van Hartjeperpost. Alle brievenbuscadeautjes worden door ons met veel liefde en zorg ingepakt en in een geheel versierde brievenbusdoos naar de door jou gekozen ontvanger gestuurd. Wij zorgen er dus voor dat jouw boodschap aan de ontvanger op de door jou gekozen kaart wordt geschreven. Een brievenbuscadeaupakketje van Hartjeperpost is gegarandeerd een feestje door de brievenbus! Speciale wensen voor jouw pakketje? Laat het dan even weten via de bestelnotities.

Belangrijke informatie

  • Als je tijdens de bestelling van een brievenbuscadeaupakketje ook nog andere kaarten, (cadeau)zakjes, (sluit)stickers of andere producten uit onze webshop toevoegt aan je winkelwagentje, dan worden deze artikelen meegestuurd met het brievenbuscadeaupakketje. Wil je dit niet? Plaats dan na het betalen van het brievenbuscadeaupakketje een nieuwe bestelling.
  • Gelet op de berekening van de verzendkosten is het niet mogelijk om meer dan één brievenbuscadeaupakketje per bestelling aan te schaffen. Wil je meerdere brievenbuscadeaupakketjes versturen? Plaats dan voor ieder pakketje een aparte bestelling. Dit voorkomt namelijk ook dat wij het pakketje naar een verkeerd leveradres sturen (er is immers maar één leveradres per bestelling beschikbaar)!
  • Wij doen ons uiterste best om het brievenbuscadeaupakketje op de door jou gewenste datum te laten bezorgen bij de ontvanger. Houd er rekening mee dat Hartjeperpost altijd een verzendtijd van 1-3 werkdagen hanteert. Zodra het pakketje door ons verzonden is, kun je via de Track- & Traceinformatie in de gaten houden hoe het verzendproces verloopt. Helaas kan het voor komen dat de verzending om wat voor reden dan ook vertraging oploopt. Wij zijn wat betreft de bezorging van het pakketje afhankelijk van onze verzendpartner MyParcel/PostNL en daarom niet aansprakelijk voor eventuele vertraging. Wil je er 99,9% zeker van zijn dat een brievenbuscadeaupakketje op een bepaalde dag wordt bezorgd? Dan bieden wij de mogelijkheid om het pakketje als pakketpost te versturen. De verzendkosten bedragen dan €6,95. Indien je hiervan gebruik wilt maken, neem dan even contact met ons op! Wil je een brievenbuscadeaupakketje met spoed laten bezorgen? Neem dan altijd voorafgaand aan je bestelling even contact op om de mogelijkheden te bespreken!
  • Aangezien er alcoholische dranken worden verkocht in de brievenbuscadeaupakketjes zijn wij als webshop verplicht om in het bestelproces jouw geboortedatum te verifiëren. Deze informatie wordt uitsluitend gebruikt om te controleren of jij als consument ouder dan 18 jaar bent. Wil je hierover meer informatie? Bekijk dan onze Privacyverklaring.
  • Het is mogelijk om zelf een brievenbuscadeaupakketje samen te stellen. Hoe? Neem even contact met ons op, geef jouw gewenste inhoud door en dan gaan wij het voor je regelen! 

Vragen? Opmerkingen? Allergeneninformatie?

Heb je vragen over een brievenbuscadeaupakketje of heb je bepaalde wensen waar je het even over wil hebben? Neem dan gerust even contact met ons op via WhatsApp, per e-mail of bel ons even. Wil je het brievenbuscadeaupakketje naar een bepaalde gebeurtenis aangekleed hebben? Laat dan jouw wensen achter in het opmerkingenveld in het bestelproces.

Sorteer op
Sorteer op
© 2021 - 2023 Hartjeperpost | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel