Brievenbuscadeau samenstellen bij Hartjeperpost

Hartjeperpost.nl sluit aan het einde van dit kalenderjaar haar deuren, en daarom gaan we eruit met een feestje! Je kunt via onze website geheel zelf een brievenbuscadeaupakketje samenstellen! Hoe? Klik hieronder op 'Stel zelf een brievenbuscadeaupakketje samen'. Op die pagina laat je achter welke ansichtkaart je in het pakketje wilt en wanneer het pakketje moet worden verzonden. Vervolgens zoek je op Hartjeperpost.nl de producten bij elkaar die je in jouw cadeaupakketje wilt. Bijvoorbeeld lekkere thee of chocolademelk uit de categorie 'Lekkers', een leuke kaars van Happy Mug Studio of washitape uit de categorie 'Stationery'. Op zoek naar iets anders, bijvoorbeeld iets voor onder de douche? Dat vindt je in deze categorie. Vervolgens rond je jouw bestelling af in het bestelproces en zorgt Peretta er vervolgens voor dat het brievenbuscadeaupakketje bij de door jou gekozen ontvanger in de brievenbus terecht komt!

Alle brievenbuscadeautjes worden door ons met veel liefde en zorg ingepakt en in een geheel versierde brievenbusdoos naar de door jou gekozen ontvanger gestuurd. Wij zorgen er dus voor dat jouw boodschap aan de ontvanger op de door jou gekozen kaart wordt geschreven. Een brievenbuscadeaupakketje van Hartjeperpost is gegarandeerd een feestje door de brievenbus! Speciale wensen voor jouw pakketje? Laat het dan even weten via de bestelnotities.

Helaas zijn de 'oude' kant-en-klare brievenbuscadeaupakketjes niet meer beschikbaar. Voor alle artikelen in de webshop geldt op=op!

Belangrijke informatie

  • Als je tijdens de bestelling van een brievenbuscadeaupakketje ook nog andere kaarten, (cadeau)zakjes, (sluit)stickers of andere producten uit onze webshop toevoegt aan je winkelwagentje, dan worden deze artikelen meegestuurd met het brievenbuscadeaupakketje. Wil je dit niet? Plaats dan na het betalen van het brievenbuscadeaupakketje een nieuwe bestelling.
  • Gelet op de berekening van de verzendkosten is het niet mogelijk om meer dan één brievenbuscadeaupakketje per bestelling aan te schaffen. Wil je meerdere brievenbuscadeaupakketjes versturen? Plaats dan voor ieder pakketje een aparte bestelling. Dit voorkomt namelijk ook dat wij het pakketje naar een verkeerd leveradres sturen (er is immers maar één leveradres per bestelling beschikbaar)!
  • Wij doen ons uiterste best om het brievenbuscadeaupakketje op de door jou gewenste datum te laten bezorgen bij de ontvanger. Houd er rekening mee dat Hartjeperpost altijd een verzendtijd van 1-3 werkdagen hanteert. Zodra het pakketje door ons verzonden is, kun je via de Track- & Traceinformatie in de gaten houden hoe het verzendproces verloopt. Helaas kan het voor komen dat de verzending om wat voor reden dan ook vertraging oploopt. Wij zijn wat betreft de bezorging van het pakketje afhankelijk van onze verzendpartner MyParcel/PostNL en daarom niet aansprakelijk voor eventuele vertraging. Wil je er 99,9% zeker van zijn dat een brievenbuscadeaupakketje op een bepaalde dag wordt bezorgd? Dan bieden wij de mogelijkheid om het pakketje als pakketpost te versturen. De verzendkosten bedragen dan €6,95. Indien je hiervan gebruik wilt maken, neem dan even contact met ons op! Wil je een brievenbuscadeaupakketje met spoed laten bezorgen? Neem dan altijd voorafgaand aan je bestelling even contact op om de mogelijkheden te bespreken!

Vragen? Opmerkingen? Allergeneninformatie?

Heb je vragen over een brievenbuscadeaupakketje of heb je bepaalde wensen waar je het even over wil hebben? Neem dan gerust even contact met ons op via WhatsApp, per e-mail of bel ons even. Wil je het brievenbuscadeaupakketje naar een bepaalde gebeurtenis aangekleed hebben? Laat dan jouw wensen achter in het opmerkingenveld in het bestelproces.

Sorteer op
Sorteer op
© 2021 - 2023 Hartjeperpost | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel