Brievenbusgeluk?

De term 'Brievenbusgeluk' komt telkens terug bij Hartjeperpost. Maar wat bedoelen we er eigenlijk mee? Naast ons kaartenassortiment kun je bij Hartjeperpost ook terecht voor andere dingen die 'essentieel' zijn om de brievenbuspost een beetje op te leuken. Zo hebben wij verschillende (sluit)stickers, cadeaupapier en (cadeau)zakjes voor je ingekocht bij diverse leveranciers.

Maar er is nog meer brievenbusgeluk te vinden, namelijk leuke dingen om te ontvangen door de brievenbus zoals Stationery en toffe 'brievenbusproof' kaarsen van Happy Mug Studio!

Wil je iemand verrassen met een portie brievenbusgeluk? Ook dan ben je bij Hartjeperpost aan het goede adres! Je kunt op deze pagina een brievenbuscadeaupakketje kiezen uit ons assortiment. Jij personaliseert het brievenbuscadeautje naar jouw wens en wij zorgen ervoor dat het pakketje als een feestje door de brievenbus op de deurmat terecht komt. Handig toch?! En mocht je toch nog iets missen in het brievenbuscadeaupakketje, dan kun je altijd nog iets toevoegen aan je winkelmandje uit deze categorie. Wij zorgen er dan voor dat het extra brievenbusgeluk (denk bijvoorbeeld aan een kaarsenset of washitape) aan het pakketje wordt toegevoegd (en wordt ingepakt natuurlijk).

Ga naar de sluitstickercollectie van Hartjeperpost.nl

  

De cadeauzakjescollectie van Hartjeperpost

  

De cadeaupapierrolletjes van Hartjeperpost

  

Stationery | Hartjeperpost.nl

  

De handgemaakte kaarsen van Happy Mug Studio | Verkrijgbaar bij Hartjeperpost.nl

  

(sluit)stickers

 

(cadeau)zakjes

 

cadeaupapier

 

stationery

 

kaarsen

 

 

┬ę 2021 - 2023 Hartjeperpost | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel